Nieuws
KA-RADIJS.JPG
Groentepakketten

groentetas.jpg

Wil je wel graag onze groente, maar zie je zelf oogsten niet zitten? Wij bieden vers geoogste groentepakketten aan. Op donderdag of vrijdag af te halen in onze boerderijwinkel. Ook rijden we een pakkettenroute tussen Bedum en Loppersum. Lees hier verder.

Elke zaterdagochtend Open Tuin

ElkeZaterdagOpen.jpgWe nodigen je uit op de tuinderij en geven graag meer informatie over deelname op iedere zaterdagochtend in de zomermaanden (april t/m september) tussen 10.00 en 12.00 uur. Mocht je op een ander moment willen langskomen, dan graag op afspraak: 06 4169 5789.

We waren lekker lang in winterslaap, maar nu weer ontwaakt. Het werk op de tuin begint binnenkort weer. En de inschrijving voor het nieuwe seizoen staat open. De website moet nog bijgewerkt, maar wie alvast informatie wil over oogstdeelname kan een berichtje sturen naar info@kleinalma.nl. Dan krijg je een informatiemail om je lekker te maken voor de oogst van straks!

Over mij

aukje-ava.jpg
Tuinderij Klein Alma is een initiatief van mij, Aukje Stoffelsma. In 2019 rondde ik mijn opleiding aan de Warmonderhof, school voor biodynamische tuinbouw, af en begon ik deze zelfoogsttuin in Bedum. Ik werk samen met mijn man Stefan, vrijwilligers, stagiaires en oogstdeelnemers.

Volg ons

Volg Tuinderij Klein Alma op Facebook.

Vragen?

Grote kans dat je nog vragen hebt.

Mail naar: info@kleinalma.nl

Bel: 06 4169 5789
(op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur)

Elke zaterdagochtend van begin april tot eind september hebben we tussen 10.00 en 12.00 uur Open Tuin. Wil je op een ander moment langskomen, maak dan een afspraak.

Meer info