Winkel
KA-WINKEL.jpg

We hebben groente, andere duurzame producten zoals droogwaren en soms bloemen te koop in onze boerderijwinkel op het erf. Tot eind november is de winkel op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur voor iedereen geopend. Zo nodig oogsten wij op aanvraag.

In de toekomst bieden we ook bloemen en klein fruit aan en willen we een kruidentuin aanleggen. Bovendien willen we door een kas te bouwen het oogstseizoen van groenten verlengen.

Op bestelling maken wij ook op andere dagen boeketten van eigen onbespoten bloemen.

We nodigen je uit op de tuinderij en geven graag meer informatie over deelname op iedere zaterdagochtend in de zomermaanden (april t/m september) tussen 10.00 en 12.00

Over mij

aukje-ava.jpg
Tuinderij Klein Alma is een initiatief van mij, Aukje Stoffelsma. In 2019 rondde ik mijn opleiding aan de Warmonderhof, school voor biodynamische tuinbouw, af en begon ik deze zelfoogsttuin in Bedum. Ik werk samen met mijn man Stefan, vrijwilligers, stagiaires en oogstdeelnemers.

Volg ons

Volg Tuinderij Klein Alma op Facebook.

Vragen?

Grote kans dat je nog vragen hebt.

Mail naar: info@kleinalma.nl

Bel: 06 4169 5789
(op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur)

Elke zaterdagochtend van begin april tot eind september hebben we tussen 10.00 en 12.00 uur Open Tuin. Wil je op een ander moment langskomen, maak dan een afspraak.

Meer info